2014-08-18

Sulistart - Füzetgyár a Két Egérben


Nagy rajongója vagyok a Ráday utca kultikus helyének, a Két Egér Könyvesboltnak. Elsősorban azért, mert nagy a választék az értelmes, humoros, kedves vagy szép igazi gyerekkönyvekből, és a gyerekek nyelvén értő munkatársakból, akik igazán jó ajánlóval szolgálnak egy-egy példányhoz. A bolt galériája és az oda szervezett felolvasások, beszélgetések, kézműves programok és nyári táborok pedig igazi alkotóműhellyé teszik a boltot, ha tehettem volna a srácok helyett magam iratkoztam volna be a júliusi, múzeumpedagógiai foglalkozásokat is magában foglaló táborba. 

Most újabb "dejólennehamégkisiskoláslehetnék" hangulat uralkodott el rajtam, amikor megláttam az alábbi képeket. A bolt Ugróegér nevű akciójának ideje alatt (augusztus 21.-szeptember 6.) hazavihetitek a hazai illusztrátorok erre az alkalomra készült grafikáit, mégpedig iskolai füzetek borítóján!  A füzeteket a rendeléstől függően igény szerint gyártják le, további infók itt: http://keteger.hu/content/fuzetgyar-ket-egernel Az Iskolakezdő pop-up bolt a 8 magyar tervező - Farkas Juli, Kárpáti Tibor, Kiskovács Eszter, Kollár Bori, Máray Mariann, Molnár Jacqueline, Nagy Diána, Nagy Norbert - számtalan más portékájával is vár titeket (tolltartók, füzetek, nyomatok, rajzeszközök, képeslapok, órarend, csomagolópapír)!

Nagy Diána:




Máray Mariann:




Molnár Jacqueline:





Kiskovács Eszter:


A választható borítók listája az Ugróegér megnyitásáig még bővül! Azt hiszem nálunk a bodobácsos lenne a nyerő :)


A Két Egér könyvesboltot a IX. kerületben, a Ráday u. 20. szám alatt találjátok. Akinek van kisebb-nagyobb gyereke egyszer mindenképp zarándokoljon el ide, szeretettel ajánlom!


Képek forrása: Két Egér / Kedvenc Otthon



Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: