2013-12-03

Válts szezont!


A számtalan technikai újdonság és alkalmazás ellenére én még mindig papír-alapú naptárfüggő vagyok. Mindig van egy a táskámban, egy a munkahelyen, és itthon is, amibe jegyzetelhetek. Igaz, ennek szinkronizálása korántsem automatikus, és kihívásokkal jár, de így szeretem :)


Idén van szerencsém egy olyan példányt ajánlani, amiben egy kicsit én is és a Kedvenc Otthon is benne vagyunk.


Zsédenyi Adrienn még nyáron keresett meg azzal a tervvel, hogy a jövő évre szóló naptárkönyvében az otthonnal, a lakás dekorálásával kapcsolatos anyagok is megjelenhessenek. A felkérés nagyon megtisztelő volt, és természetesen nagy örömmel vállaltam. Hamar kiderült, hogy hasonló az ízlésünk, és az is, hogy mit gondolunk egy-egy évszak szépségéről, hangulatáról, a lakásban is megfogható, megjeleníthető dekorációiról. 


Az Alexandra Kiadó gondozásában, november végén megjelenő Zséda 2014 / Vált szezont! c., kötet a négy évszakra épül, a naptároldalak és jegyzetlapok között sok-sok nagyon szép fotóval, nemcsak az otthon, hanem a szépségápolás, divat, gasztronómia témájában is. Adrienn jó érzékkel válogatott, szerkesztett anyagai, bemutatói, gondolatai színesítik a lapokat. Igazi csemege lehet a könyv a rajongóknak, de azoknak is, akikhez közel áll a klasszikus, nőies stílus, a harmonikus, stílusos részletek, és ezek megteremtése, a mindennapokban is. És ha már papír-alapú könyv: nagyon igényes a kivitelezés, keményfedeles borítóval, szép nyomással. 



A könyv beszélgetéssel, zenével, dedikálással egybekötött bemutatóját az Andrássy úti Alexandra Könyvpalotában, a régi Divatcsarnok (Párisi Nagyáruház) szecessziós épületében, a gyönyörűen felújított, eredeti pompájában tündöklő Lotz teremben tartották. Aki nem járt még ott egy kávéra, és nem csodálta meg a tükrökben végtelenített csillárok látványát, annak ajánlott sürgősen pótolni, könyvvásárlástól függetlenül bármikor látogatható (az 1911-ben átadott első modern nagyáruház története, régi és mai állapota a linken).





A legjobb részt a végére tartogattam!

Ajándékkal is készültünk nektek, hamarosan 3 szerencsés olvasóhoz érkezik egy-egy, Adrienn által személyesen dedikált példány :)


Ehhez nem kell mást tennetek, mint a Zséda 2014 / Válts szezont! c. Kedvenc Otthon facebook albumban (katt a linkre) lévő fotók egyikén jelöljétek be magatokat, és írjátok meg egy kommentben, hogy melyik a kedvenc évszakotok/szezonális dekorációtok! 

Az albumban a megjelölést és a kommenteket 2013. december 12. éjfélig várjuk, sorsolás december 13-án, pénteken! A szerencsés olvasókhoz postán érkezik ünnepek előtt a nyeremény. 

Sok szerencsét! Megosztani ér :)

Fotók: Kedvenc Otthon

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: