2013-12-08

Egy különleges ajánlat a Polgári Otthonban

A glossy magazinok olvasóinak évek óta ismerős gyakorlat a kuponokra építő akció, amikor néhány nap erejéig a szezonális leárazásokon kívül is érdemes az üzletekbe látogatni. Az észnélküli vásárolgatás a divat- és szépségápolás világában sem ajánlott, pláne nem a lakberendezési, dekorációs termékek piacán, ahol a választásainkat érdemes tudatosabban átgondolni, az otthoni hangulatba vagy képzeletben a megajándékozott személyes terébe illeszteni. A Polgári Otthonban rendszeresen jelentkező rovatom (köztük a legfrissebb, decemberi számban megjelent is) épp ebben segít, egy adott milliőhöz válogatott termékek ajánlásával.




A kuponfüzetek eddig méltatlanul kerülték a lakberendezési üzletek világát, ezen változtat most a december 16-22. között először megrendezésre kerülő Polgári Otthon Shopping Days.  A december-januári lapszámhoz ajándékba adott kuponfüzet oldalain negyven olyan üzlet 10-50 %-os kuponja található, amellyel a magazin szeretne hozzájárulni az ünnepi ajándékozáshoz.   



A rendszeres olvasók már tudják, hogy a Polgári Otthon magazin oldalain a lakberendezési stílusok széles spektruma kap helyet, klasszikusabbtól a modernig, bohémtól a romantikusig, így a kuponfüzet összeállításánál is elsődleges cél volt, hogy mindenki megtalálja a kedvezményt biztosító üzletek közt azokat, amelyek ízlésvilágához és otthonához passzolnak. Az idehaza monobrand üzlettel rendelkező nemzetközi márkák (pl. IDdesign, BoConcept, KARE, Butlers, stb.) mellett számos más világmárka (pl. Manuel Canovas, Jane Churchill, Clarke&Clarke, SIA Home Fashion, Dome Deco, stb.) termékeihez is olcsóbban lehet ezúttal hozzájutni a magyarországi forgalmazónál a megfelelő kupon felmutatása mellett.


A Polgári Otthon Shopping Days akciós kuponjai az alábbi lakberendezési üzletekben válthatók be:

Kiemelt együttműködő partner a törökbálinti MAXCity Lakberendezési Áruház, amelynek az alábbi 17 üzlete biztosít kedvezményes vásárlást a Polgári Otthon magazin olvasói részére:
IDdesign
KARE Budapest
BoConcept
Casa Spain
Cassandra Lakberendezés
Heaven Rugs
Solthy Gallery
TH Design
AGF
BN Office Solution
Bútorex
Canada Spa
Erdélyi StílbútorHoxtton
Indigo Collections
Matrac Center
Viktor Gallery

További partnerek:
Müller Mónika Enteriőr
La Tenda Home
Butlers
Flairspring 
Phönix Home
Forma Vivendi 
La Meridiana
Boróka Otthonbolt
Ribiszke Lakberendezés 
Rusztik Home
Biggie Best 
Aita Stúdió
La Tienda 
Walltrend 
Wellis
Patóhegyi Borházfalu
KM Par-Ker Kft. 
Csempecenter
Domotrend
Design Lámpa

További információk a Polgári Otthon Online vagy a Polgári Otthon Facebook rajongói oldalán találhatók. Az aktuális - kuponfüzettel ellátott - magazint keressétek az újságosoknál!

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: