2012-04-13

After party



Időhiány miatt a blogról ugyan likvidáltam a húsvéti ünnepeket és az ehhez kapcsolódó dekorációt, de azt nem hagyhatom ki, hogy beszámoljak a Nők Lapja múlt heti számába készült és megjelent divat-dekor fúziós anyagról. Igaz, ennek a bemutatásnak (fotóztam pár részletet) már erősen afterparti-fílingje van, és csak remélhetem, hogy a húsvéti dekor hallatán nem döntelek titeket valami maradék-sonka evésbe torkolló nyomorúságos állapotba. Ha csak a tavaszi színkavalkádra koncentrálunk, abból baj nem lehet.



A fotózást a melegrekordokat döntögető márciusi napok egyikén abszolváltuk egy budai társasház kertjében és egyik lakásában. Téli Judittal közös feladatunk a divatanyag hátteréül szolgáló kül- és beltéri hangulatos részletek megteremtése volt. A hihetetlen mennyiségű csomagunk között voltak kisbútorok, székek és kiegészítők a Kéttemplom Galériából, a dekorációk nagy része pedig az Aita Stúdióból, a Butlers és a Coin üzletéből érkezett. Ehhez jött hozzá egy-két általunk preparált dekorelem.








A gyönyörű tortacsodákért Raj Ráchel volt felelős, a növényeket és virágokat pedig az albertirsai LavandArt Kertészetnek köszönhetjük. A LavandArt bemutatása és egy értékes nyereményjáték még őszről várat magára, de májusban végre aktuális lesz, hamarosan meglátogatom őket, tegyétek ezt ti is!






És a végeredmény:




A képanyag a Nők Lapja 2012 / 14. számába készült.
Fotók a Nők Lapjában: Körmendi Imre
Stylist: B. Tier Noémi, Téli Judit (dekor), Benkő Judit, Horkai Nóra (divat)

A bejegyzés fotói: Kedvenc Otthon

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: