2012-02-22

Üzenete érkezett


Soron következő (ma megjelent) Nők Lapja anyagunk témája az üzenőtáblák voltak, a szokásos vezérfonallal: mit lehet könnyen, gyorsan, olcsón otthon legyártani. Bár ezt a tollasütőt végül fényképes dekorációnak használtuk, el tudnám képzelni a napi üzenetek rögzítésére is az előszobában.





Jó szomszédaink ismét megsegítettek néhány parafadugóval, hogy elkészüljön ez a szív alakú kartonsablonra ragasztott kompozíció. Meglepően jól néz ki, és kb. 10 perc alatt megvan. Mehet a konyha falára, recepteket szívesen (muhaha...) tűznék rá!



Újrahasznosítottunk egy vakrámázott vászonképet, hogy az alma alakú post-it-oknak méltó helyük legyen. A fa aljában festett fa csipeszekből kerítés készült, a kis cetliknek, leveleknek, színházjegyeknek.



Szereztünk egy nagyzsebes, feláldozható farmert, amit némi szabás-varrás után, kárpitszegekkel egy képkerethez tűztünk. Ez csak egy kis részlete, de szerintem ez lett az egyik legpraktikusabb darab a variációk közül.


A farmertáblához a fotón egy gyönyörű, felújított, felfrissített  tulipános láda tartozott, muszáj megmutatnom nektek! Szakértő kezekbe került, restaurátor ismerősünk, Tóth Szandra gondoskodott róla.



Az Ikeás parafa edényalátétek faliképekké avanzsáltak az Amy Butlers textileknek köszönhetően (itt még az előkészítés fázisában). A faliképek a rajszögek társaságában pedig rögtön üzenőfelületté változhatnak a konyhában vagy az előszobában. Mi 6 db-ot szereztünk be (1 csomagban 3 kapható), amiből már bőven lehet a falon variálni: sorolni, szimmetrikusan, képszerűen elrendezni, vagy laza kuszaságban a falra applikálni őket. Hobbiboltban sokféle szép dekoranyag közül választhattok, elég, ha 15-20 centit vesztek többféle, színben passzoló fajtából.



Nézzétek meg az elkészült dekoranyagot a Nők Lapja 2012/8. számában!
Ötlet és styling: Téli Judit, B. Tier Noémi; Fotó: Kerekes Kata, Illés Barna

A bejegyzés fotói: Kedvenc Otthon
A képek semmilyen formában nem használhatók fel a szerző(k) beleegyezése nélkül!

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: