2011-12-01

Sk. koszorú + Karácsony Dániában

Az elmúlt hétvége óta folyamatosan érkeztek Tőletek az otthonra megalkotott adventi koszorú variációk, igazán dicséretes, hogy ilyen lelkesen, kreatívan készültök az ünnepekre. Én töredelmesen bevallom, nálam a suszter cipője-effektus mutatkozik, a sok munka közepette egyszerűen nem jutottam el idáig (sem), nem könnyű ezt megemészteni... Egyetlen mentségem, hogy nem csak egy címlapos lakásbemutató fotózási munkálatai, a szervezkedés, cikkírás kötött le, hanem a minden héten aktuális Nők Lapja rovatunk is, amiben már hetek óta az adventé, a karácsonyé a főszerep. Megmutatom, hogy Téli Judittal közösen milyen natúr, klasszikus és formabontó variációkat hoztunk össze, és azt is elárulom, hogy a mézeskalácsos verziót itthonra is adaptálni fogom, remélem most vasárnap már nem csak a teamécsest gyújtjuk meg a srácok örömére. Szóval, íme:


A koszorúk elkészítése roppant egyszerű, az eheti számban vagy az NLcafe hivatkozásában olvashattok róla, kíváncsian várom a véleményeteket!

A képanyag a Nők Lapja 48. számában jelentek meg. A képek forrása: NLcafé
Styling: Téli Judit és B. Tier Noémi
Fotó: Kerekes Kata


Addig is, amíg további fotózásra váró ötleteket készítünk Nektek, hangolódjunk most már a lakberendezésben, a lakás dekorálásában is a karácsonyra, ami a mai adventi naptár-starttal már nagyon is elérhető közelségbe került. Dán példa következik, ajánlom szívből, képek és dekorok szerelem első látásra:


Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Kedvenc Otthon facebook táborához, ahol minden nap új ötletek, további inspirációk várnak! További karácsonyi dekorációk, itt.

Forrás



Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: