2011-12-08

Ízek, színek, fűszerek - karácsonyi címlap egy gasztroblogger otthonából

Huh, nem jelentkeztem a héten, muszáj volt likvidálnom magam a tetemes mennyiségű határidős munka miatt, ami persze minden évben, minden fronton, soha jobbkor: decemberben tetőzik. Még szerencse, hogy olykor látványos, ez legalább valamennyire kompenzálja a beletett időt, energiát, meg a néha kockára tett idegállapotot / családi békét. 

Egy lakásfotózás akkor a legjobb, amikor a vendéglátók legalább annyira készülnek rá, és legalább annyira örülnek (ha nem jobban) az eredmény láttán, mint mi, akik közreműködünk benne, és nyilván a legjobbat akarjuk kihozni belőle.

Terei-Vigh Krisztával, aki az A'la carte Kulinária bloggere, már vagy egy éve kezdődött az együttműködésünk közösen vitt rovatunk, a Gasztro&Design kapcsán. Minthogy mindig keresem a bemutatható otthonokat, kb. ugyanekkortól beszéltünk arról is, hogy valamikor fotózhatnánk a lakásukat, de főként Kriszta konyháját, ahol a finomságok készülnek. Most jött el az ideje, A mi otthonunk karácsonyi számába készültünk az anyaggal, ami rögtön címlapra is kívánkozott! 

Egy részlet az ázsiai utazások hatására fűszeres színekkel kibélelt szülői hálóból:

A kétéves Tami szobája néhány szépséges Vilavu-s kiegészítővel:
Mint általában, most is a fotózáshoz szükséges styling munkát és a cikket jegyzem, ami ezúttal kicsit személyesebbre sikeredett: kiegészült Kriszta gondolataival a lakás legfontosabb, leginspirálóbb területéről (naná, hogy a konyháról van szó), és egy mini-interjúval bloggerünk gasztromániájáról. 

A cikk attól is különleges, hogy ezúttal egy komplett karácsonyi menüsor került mellé, amit természetesen Kriszta készített. Neki az előző este/éjszaka volt nehéz, amíg tökéletes nem lett minden (2 menüsort is gyártott!!!), nekünk meg aznap, mert estig, amíg mindent le nem fotóztunk, nem kóstolgathattunk... Szenvedtünk nagyon. És látványosan. Este jött a jutalom, ünnepi vacsora november közepén, hullafáradtan, de elégedetten: zseniális volt mindegyik. Az egyik menüsort a magazinban találjátok, a másikat az A'la carte Kulinaria-n, ajánlom mindenkinek otthoni tesztelésre!


A fotózás alatt a Kriszta férje sem tétlenkedett, amellett, hogy sokat segített, még egy kis werkfilmet is forgatott/vágott, itt megnézhetitek!


Styling & szöveg: B. Tier Noémi
Fotó: Kerekes Kata
A mi otthonunk 2011.12-2012.01. ünnepi duplaszám
A fotók semmilyen formában nem használhatók fel a szerzők beleegyezése nélkül!




Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: