2011-10-27

...itt van újra


Lehet, hogy van valami kattanásom, de nekem az ősz a kedvenc évszakom. Így az őszi dekoros képanyag, amit az eheti Nők Lapjába készítettünk, már eleve jól indult. A következő jóság a fotózás helyszíne volt. A háttér, a virágok és a termések a LavandArt Kertészet érdeme, ahová egy napos októberi hétvégén elzarándokoltunk (a tulajdonosokról, Zitáékról később még mesélek!).

Az újságból kimaradt képek alább. Arra adtunk tippeket, hogy a piacon vagy egy kiránduláson, az erdőben összegyűjtött termésekből hogyan válhat könnyen és gyorsan, és persze költséghatékonyan lakásdekoráció.

Készült csipkebogyó-koszorú, a fotón egy megmentett régi fa ajtóra akasztva díszeleg egy kis paddal együtt, a kombináció végzetesen szép lett, nézzétek meg a lapban! 


A madárház, a textilalmák és az almás tábla a Boróka Otthonboltból érkezett az albertirsai fák közé.


Egyszerű, de látványos lett a virágokkal kombinált natúr dísztök-csoport. Újrahasznosítani így is lehet: a régi kályha, a kopott pad, és a kanna más szerepben, de a felesleges átalakításoktól mentesen szolgál továbbra is.


Pici lyukat vájtunk a gyertyáknak, majd fehérre fújtuk az apró dísztököket, amiből egy asztalközép dekoráció született. Kis kedvenceim lettek a különböző szalagokkal.


Így száradtak karóra tűzve:


Szép fomájú sonkatökből vázákat készítettünk, falevelek nyomataival dekoráltuk (gyerekek is könnyedén), ez itt éppen a fekete spray festékre vár, hogy aztán a levelek mintáját fehéren lássuk.


A nagyobb dekorációkhoz is bőven volt alapanyag



A végeredményt keressétek a Nők Lapja 43. számának Otthon rovatában!

Styling: B. Tier Noémi, Téli Judit
Fotó: Kerekes Kata (2, 3, 4, 5, 7), Kedvenc Otthon (1, 6, 8)

(A fotók nem használhatók fel a szerzők beleegyezése nélkül!)


Szólj hozzá!

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Ez most tényleg különösen szép lett, gratulálok!

Holdgyöngy írta...

Tényleg szép lett, kedvencem a csipkebogyó koszorú!

Kedvenc Otthon írta...

Köszönjük!