2011-06-06

Blogszemle 9.

A hétvégén annyi mindent rendezgettem (főleg a lakást, és annak bizonyos neuralgikus pontjait), hogy a blogszemlézésnek csak most jött el az ideje. Még nem késő magunkhoz venni a heti útravalót!

Ágy-asztal-tv
Veled is előfordul néha, hogy akár a legszebb nyáreleji napon - amikor a verőfényes napsütés szinte pacsit ad a rigófüttynek -, szóval, amikor minden szép és jó, is képes belopózni a szívedbe valami megmagyarázhatatlan magányosság?



Otthon, édes
Vidéken jártam, jártam a vidéket, néhány fotó az utamról. Láttam pipacsmezőt, ami egyből fotóért kiáltott. Bódító, pont, ahogy az Óz, a nagy varázslóban mondják a pipacsmezőről.



Gyerekszoba
Természetesen ismét az IKEÁból. De nyilván máshonnan származó szőnyeggel is elkészíthető, a lényeg a szín - zöld -, meg hogy lehetőleg hosszabb szálú legyen.



Manzárd café
Ronen Goldman fotóművésznek egyedülállóan abszurd meglátásai vannak, munkáin keresztül bepillantást enged képzeletének szürreális világába. Goldman, mint egy varázsló, fotós trükkjeinek elképesztő arzenálját mutatja be számunkra The Surrealistic Pillow című projektjében.


Tovább: Egy szürrealista varázsló

Stilblog
Fordult a kocka. Ezúttal nem a víz vezeti az áramot, hanem az áram a vizet, pontosabban a villamos a Dunát, még konkrétabban pedig a kettes villamos.  



Tovább: Duna duma 

Urbansnob
Bevásárlóközpontban nyílt kiállítás a fogyasztói társadalom ellentmondásairól.



Mindennapi betevő
Jeremy Petrus designer a Selle Royal közreműködésével készítette ezt az igazán mutatós nyeregpadot.



Lisztesláda
Alessandro Canepa és Andrea Paulicelli alkották meg ezeket a csodákat, természetesen Helveticából. 



 


Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: