2010-11-05

Diana-sors

A sorsban hiszünk, meg a sorsolásban is. Az Akácfa utcában jártam, a leendő ROMBOLT-ban szerdán még éteri fehérség tombolt, de folyamatosan népesítik be lomókkal, képekkel és egyéb kütyükkel. Most megnézzük, kinek jutott a mesés Diana újragondolt változata, amihez hárman asszisztáltunk: a lomography.hu képviseletében Kristóf lőtte a képeket, Anett húzott egy nevet (bal kézzel...), amiket előzőleg én körmöltem kis cetlikre (összesen 73-ra, amibe az 5 okos duplázó is belekerült).  Íme!


Ha feltennénk virtuális szemüvegünket, akkor jól láthatnánk, hogy  
Mészáros Kingának örülünk és szívből gratulálunk a Diana f+ típusú géphez, amit a Lomography üzletben a jövő héten átvehet. Részletekért kérem, hogy írjon a kedvencotthon@gmail.com címre! GRATULÁLUNK!!!



Mindenkinek köszönöm, aki játszott, fotót mentett, megfejtést küldött és írt néhány kedves szót mellé! Nagy sikere volt a fényképezőgépnek - akinek felkeltettük az érdeklődését, feltétlenül látogasson el a ROMBOLT - LOMOGRAPHY shopba az Akácfa utca 51. sz alati Fogasház - kulturális befogadótér falai közé, és válogasson kedvére a gépek között.

Share

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: